Jaar 2 _ _

Het tweede jaar bestaat uit vijf vervolgcursussen die verdieping bieden op de cursussen uit jaar 1:
5. Kort & Single-Play-concept
6. Kort – beeld en dialoog, Singleplay – synopsis
7. Idee, karakterdossier & stepoutline eindexamenwerk
8. Kernscènes
9. Eindexamen

Groepen bestaan uit maximaal 15 cursisten.  We geven les op de vrijdag van 10.00-16.00 uur. De lessen worden, tenzij anders vermeld, gegeven in het Endemolgebouw, MediArena 2, 1099 CZ Amsterdam (Bijlmer Arena) of in Vondel CS, Vondelpark 3, 1071 AA Amsterdam.

Toelatingseisen : Afronding van het eerste jaar en een gunstige beoordeling door het docententeam. Professionals met enkele jaren ervaring als scenarioschrijver kunnen instromen in het tweede jaar. Zij kunnen zich aanmelden door een CV en motivatiebrief te sturen naar info@scriptacademy.nl. Vervolgens krijgen ze bericht of ze aan de toelatingseisen voldoen.

Prijs :  Als je besluit om het hele tweede jaar ineens af te nemen, betaal je € 6.900,- i.p.v. € 7.975,-

Diploma : Aan het einde van het tweede jaar schrijf je een afstudeerscenario, welke aan heldere criteria van ScriptAcademy moet voldoen. Ben je geslaagd dan ontvang je het diploma, is het niveau nog niet behaald dan kun je een herexamen aanvragen voor het schooljaar daarop (extra begeleiding tegen een vergoeding) of een certificaat van deelname ontvangen van alle gevolgde onderdelen.

Schrijf je nu in