Workshop voor Scriptontwikkelaars

Op 4 oktober start onze vierdelige Workshop voor Scriptontwikkelaars. In deze inspirerende cursus leer je de kneepjes van het vak: analyse, selectie, pitchen, catchen en montage. Feedback en beroepsgerichte communicatie staan daarbij steeds centraal. Hoe presenteer je jouw analyse zodanig dat creatieven daarmee uit de voeten kunnen? Ons enthousiaste docentenduo Gemma Derksen en Henk Burger laat het je ontdekken.
“Ik heb vooral geleerd hoe ik niet mijn mening moet geven, maar vanuit het script/synopsis feedback moet geven. Daarmee kan ik de maker verder helpen in zijn/onze zoektocht naar een voltooid script wat verfilmd kan worden.”
“Veilige en snel vertrouwende docenten zorgden ervoor dat ik mijn zelfvertrouwen in het geven van inhoudelijke feedback terugkreeg.”
Voor alle professionals die films en televisiedrama ontwikkelen: dramaturgen, (creatief) producenten, script editors, coaches, redacteuren drama, consulenten, adviseurs, regisseurs en afgestudeerden Film- en Televisiewetenschappen met praktijkervaring.