Nieuwe open dag en Eye Opener op 14 mei

Van 11 tot 13 uur is er een open dag in gebouw Endemol op de MediArena 2 te Amsterdam. De ScriptAcademy-docenten geven informatie over het doel van de stichting, de mogelijkheden om de scenariotechnieken te leren of te verdiepen. We geven informatie over de Eyeopener, Basiscursus en de Tweejarige Opleiding. Ook is de mogelijkheid van individuele coaching te bespreken. Het is een allereerste kennismaking met ons en met ons cursusaanbod.

 

Ben je gelijk enthousiast en wil je aan de slag? Om 13.00 uur begint de Eye Opener. Een workshop van 3 uur waarin de allereerste beginselen van scenario schrijven worden uitgelegd aan de hand van fragmenten en theorie. Ook maak je zelf een korte opdracht. Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven.

Wil je door? Dat kan natuurlijk. Op 26 mei begint weer een 6daagse Basiscursus Scenarioschrijven. Klik hier voor meer informatie over de basiscursus en de mogelijkheid je in te schrijven.