Jaar 2 _ _

Het verdiepingsjaar bestaat uit vijf modules:
5. Kort & Single-Play-concept
6. Kort – beeld en dialoog, Singleplay – synopsis
7. Idee, karakterdossier & stepoutline eindexamenwerk
8. Kernscènes
9. Eindexamen

Er is plek voor maximaal 12 studenten.  We geven les op de vrijdag van 10.00-16.00 uur. De lessen worden, tenzij anders vermeld, gegeven in Amsterdam in het Eye Filmmuseum (IJpromenade 1) of in De Roos (Pieter Cornelisz Hooftstraat 183).

Toelatingseisen : Afronding van het basisjaar (jaar 1) en een gunstige beoordeling door het docententeam. Indien er voldoende plek is, kunnen professionals met enkele jaren ervaring als scenarioschrijver instromen in het verdiepingsjaar. Zij kunnen zich aanmelden door een CV en motivatiebrief te sturen naar info@scriptacademy.nl. Vervolgens krijgen ze bericht of ze aan de toelatingseisen voldoen.

Prijs : Voor het volgen van het gehele verdiepingsjaar (jaar 2) betaal je € 7.500,-. Gespreid betalen is mogelijk, in twee termijnen van € 3.850.

Diploma : Aan het einde van het tweede jaar schrijf je een afstudeerscenario, welke aan heldere criteria van ScriptAcademy moet voldoen. Ben je geslaagd dan ontvang je het diploma, is het niveau nog niet behaald dan kun je een herexamen aanvragen voor het schooljaar daarop (extra begeleiding tegen een vergoeding) of een certificaat van deelname ontvangen van alle gevolgde onderdelen.

Schrijf je nu in