Vacature: ScriptAcademy is op zoek naar een Programma coördinator

ScriptAcademy is per 15 juli/1 augustus op zoek naar een

Programma coördinator

(Gemiddeld 1 á 2 dagen per week)

Scenarioschrijven; het is het leukste vak van de wereld, maar het moet wel geleerd worden. Het doel van ScriptAcademy is de kwaliteit van het Nederlandse scenario te verbeteren door de vakkennis op een frisse manier aan te bieden. Wij zien het vak scenarioschrijven als een levende taal. Deze verandert en vernieuwt continue. Niet alleen in techniek en inhoud, maar ook voor verschillende platforms en media.

ScriptAcademie is een erkende beroepsopleiding. Lessen geven wij in 5 modules á 6 lesdagen per jaar op donderdag respectieve vrijdag tussen september en juli. De programma coördinator werkt grotendeels vanuit huis en is de spin in het web van ScriptAcademy. Zij/hij is (vaak) eerste aanspreekpersoon in de communicatie. De programma coördinator is verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van zalen en lessen, voor de lopende financiële zaken en het beheer van de website en de facebookpagina van ScriptAcademy.

De programma coördinator werkt nauw samen met head of studies Paul Bertram en het bestuur van ScriptAcademy.

Nadere omschrijving van de taken:

  • Contact en correspondentie met studenten en geïnteresseerde (toelatingen, bevestigingen deelname, certificaten, diploma’s)
  • Contact en correspondentie met gastdocenten (o.a. opstellen van contracten)
  • Contact houden met de leslocaties
  • Begroting beheren (in Excel)
  • Voorbereidende boekhouding/exact online (facturen versturen, facturen afboeken)
  • Beheren website in WordPress
  • Beheren Facebook-pagina van ScriptAcademy
  • Jaarplanning opstellen data
  • Extra dagen productioneel/organisatorisch begeleiden (Examen, Masterclass, bijzondere lessen etc…)

Wat breng je mee:

Je bent gewend om zelfstandig te werken en je werk zelf in te plannen. Je bent een goede organisator, die altijd vooruit plant. Je communiceert goed en werkt graag in een klein team. Je bent flexibel in de indeling van je werktijd en kan altijd binnen een of twee dagen op vragen reageren en/of terugbellen. Idealiter werk je al in de filmbranche en zie je deze baan als ideale aanvulling op je andere opdrachten.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij je motivatie met cv graag uiterlijk vóór 9 juli 2018. Voor meer informatie en reacties kun je terecht bij Corinna Dästner (Programma Coördinator ScriptAcademy) info@scriptacademy.nl.