Vacature Programma Coördinator

ScriptAcademy is op zoek naar een

Programma Coördinator
(Gemiddeld 1 à 2 dagen per week)

ScriptAcademy is een erkende beroepsopleiding om scenarist te worden. Het is een kleine, maar fijne stichting die vele studenten aan een professionele carrière heeft geholpen. ScriptAcademy biedt die vakkennis op een praktische en levendige manier aan, om zo de kwaliteit van het Nederlandse scenario te verbeteren.

Lessen worden gegeven op donderdag en vrijdag tussen september en juli, rekening houdend met de officiële schoolvakanties. De werkzaamheden van de Programma Coördinator lopen het hele jaar door, ook in de zomerperiode vanwege de opstart van het nieuwe studiejaar: de werving van en communicatie met studenten, het vastleggen van locaties en de financiële administratie.

De Programma Coördinator werkt zelfstandig vanuit huis en is (vaak) het eerste aanspreekpunt. De Programma Coördinator is verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van zalen en lessen, voor de lopende financiële zaken en het beheer van website en social media-kanalen van ScriptAcademy. De Programma Coördinator werkt nauw samen met Head of Studies Bertram en het bestuur van ScriptAcademy.

Wat doe je voor stichting ScriptAcademy:

 • Communicatie met studenten en geïnteresseerden (toelatingen, informatiemails, bevestigingen deelname, certificaten, diploma’s);
 • Communicatie met gastdocenten (o.a. opstellen van contracten) en bestuur;
 • Communicatie met beheerders van de leslocaties;
 • Begroting beheren (in Excel), communicatie met boekhouder;
 • Uitvoeren financiële administratie: de voorbereidende boekhouding in de online programma’s Exact Online en Basecone (facturen versturen, facturen afboeken);
 • Website (in WordPress), nieuwsbrief, social media, marketing van de cursussen;
 • Communicatie met PR en verdere professionele organisaties zoals Netwerk Scenarioschrijvers, Filmfonds, Nederlands Film Festival, VERS e.a.;
 • Rooster en jaarplanning opstellen: data vastleggen voor lessen en locaties;
 • Agendabeheer voor studenten, docenten en Head of Studies, Dropbox beheer;
 • Extra dagen productioneel/organisatorisch begeleiden (diploma-uitreiking, Masterclass, bijzondere lessen);
 • Je factureert je werkzaamheden aan de bestuursvoorzitter.

Wat breng je mee:
Je bent gewend om zelfstandig te werken en je werk zelf in te plannen. Je bent een goede organisator, die altijd vooruit plant. Je communiceert goed en werkt graag in een klein team. Je bent flexibel in de indeling van je werktijd en reageert binnen een of twee dagen op vragen, intern en extern. Idealiter werk je al in de mediabranche en zie je deze baan als ideale aanvulling.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 15 april 2022 je motivatie met cv. Voor het versturen van je sollicitatie of voor vragen, kun je je richten tot Remco Kobus via remco@scriptacademy.nl.