Masterclass met Guillermo Arriaga

ScriptAcademy, dé vakopleiding voor scenaristen, bestaat 20 jaar. Dat vieren we samen met zijn uitgever Meridiaan met een masterclass van de scenarist/regisseur Guillermo Arriaga. De films die Arriaga schreef vallen in de prijzen, zoals Amores Perros, 21 Grams, Babel, The Three Burials of Melquiades Estrada en Desde Allá. De masterclass gaat in op zijn visie, zijn scripts, zijn films, zijn werkwijze.
“I have become aware of the craft of writing. I know what I want to say and how I want to tell the story. With me, everything is all over the place. That is also how I write. I know where I am, but I don’t know where I’m heading. Writing is an adventure.”
Tevens signeert hij zijn nieuwe boek Het Vuur Redden (inbegrepen in het ticket).

Wat: Masterclass Guillermo Arriaga
Wanneer: 21 september 14 uur tot 17 uur (zaal open 13:30 uur)
Waar: LAB111, Kapel. Arie Biemondstraat 111 Amsterdam
Tickets: 40 euro inclusief boek via Eventbrite