Nieuwe Zesdaagse Scenariocursus 2016

Eind mei 2016 gaat ScriptAcademy van start met een nieuwe Zesdaagse Cursus Scenarioschrijven.

In de Scenario basiscursus krijg je de grondbeginselen van het scenarioschrijven onder de knie. Uiteenlopende schrijfoefeningen geven je inzicht in structuurprincipes en verteltechnieken van film en tv-drama. Je werkt naar een eigen scenario voor een korte film van 10 minuten. In de laatste les krijg je ook nog eens professionele feedback van een gastdocent uit de publieke omroep.

Docent Henk Burger is scenarioschrijver van films, series en hoorspelen, omroepdramaturg en documentairemaker. In 2014 werd hij genomineerd voor de Zilveren Krulstaart voor zijn speelfilmscenario After the tone. Als dramaturg bij de NTR begeleidt hij schrijvers bij scenario ontwikkeling van Telefilms, One Night Stands, Oversteekfilms, tv-series en speelfilms.
Zijn motto: een goed verhaal moet goed verteld worden.

Voor wie: deze scenariocursus is vrij toegankelijk, de lessen worden wel op Hbo-niveau gegeven.
Wanneer 26 en 27 mei, 2, 3, 9 en 24 juni 2016.
Waar: Endemol, Mediarena 2, Amsterdam
Wat kost het: € 1.495,-

Wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@scriptacademy.nl en we nemen contact met je op of kijk op de website www.scriptacademy.nl