Het-Schrijfpaleis

ScriptAcademy Schrijfpaleis

Op maandag 15 mei organiseert ScriptAcademy een inspirerende avond voor alle scenarioschrijvers: het Schrijfpaleis. Dé plek waar scripts-in-wording van ervaren en beginnende, beroemde en onbekende scenaristen voor het eerst tot leven komen. Onder leiding van Simone van Dusseldorp ‘spellezen’ Nadja Hüpscher, Leny Breederveld, Victor Löw en Cyriel Guds scripts die nog volop in ontwikkeling zijn. Deskundigen uit het veld (omroepen, producenten) geven opbouwende kritiek, en tips voor de realisering ervan.

Als collega- en aspirantscenarist krijg je een kijkje achter de schermen van het schrijfproces, er ontstaan discussies over waar goed drama aan moet voldoen, en behalve een podium om het script te presenteren is het ScriptAcademy Schrijfpaleis een netwerkplek voor schrijvers, regisseurs, producenten, omroepen en fondsen. Kortom: leuk en interessant om mee te maken!

Presentatie is in handen van Jaap Peter Enderlé en Ger Beukenkamp geeft een introductie.

Wat: ScriptAcademy Schrijfpaleis
Wanneer: maandagavond 15 mei 20:30 uur
Waar: LAB111, Arie Biemondstraat 111 Amsterdam
Tickets:  10 euro, via Eventbrite