Workshop voor Scriptontwikkelaars: schrijf je nu in!

Er zijn nog enkele plaatsen in onze Workshop voor Scriptontwikkelaars en Dramaturgen die 8 september start. In zes weken leer je de vaardigheden van een scripteditor: je verdiept je kennis over analyse, selectie, de pitch, catch en plotconstructie in montage. Feedback geven en ontvangen en heldere, beroepsgerichte communicatie staan centraal. Je krijgt tips, tricks en voorbeelden uit de praktijk en oefent scriptbesprekingen met scenaristen.
Docenten Henk Burger en Gemma Derksen leiden alles op een praktische en op inspirerende wijze in goede banen. De cursus is bestemd voor professionals die drama ontwikkelen: producenten, creatives, scripteditors, coaches, consulenten, adviseurs, regisseurs en doctorandi Film- en Televisiewetenschap of Media en Cultuur met praktijkervaring. Zes vrijdagen van 8 september tot en met 13 oktober, in Amsterdam.

Iets voor jou? Meld je snel aan.

Uit eerdere edities:
“Ik heb geleerd hoe ik niet mijn mening moet geven maar vanuit het script feedback geef die de maker verder kan helpen in de zoektocht naar een voltooid script dat verfilmd kan worden.”
“De combinatie van praktijk, theorie, openheid, de informele maar professionele sfeer. Veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kon zijn. En een topduo voor de klas!”