Inschrijving opleiding ScriptAcademy

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de opleiding bij de ScriptAcademy (2019-2020). Wij heten je graag welkom! Omdat we de kwaliteit willen blijven garanderen, hanteert ScriptAcademy de volgende toelatingsprocedure: naast de inschrijving ontvangen wij graag de volgende documenten via mail op info(at)scriptacademy.nl:

1. een beknopt CV
2. een korte motivatiebrief (hooguit een pagina)
3. eerder werk in de vorm van een korte film-scenario van maximaal 20 pagina’s (bijvoorbeeld de Kort, die je in de Basiscursus hebt ontwikkeld).
Als alternatief kan je een schrijfopdracht bij ons opvragen. Ook kan in overleg ander materiaal worden ingediend (denk aan een kort toneelstuk, een stuk proza, een losstaande dialoog, ideeën voor scenario’s etc… Neem dan even contact met ons op.

Er zijn twee toelatingsrondes:

Eerste ronde toelating  (met uitslag begin oktober):
Stuur uiterlijk 25 september jouw CV, motivatie en scenario in. Je ontvangt begin oktober een bericht of je toegelaten bent.

Tweede ronde toelating (met uitslag 18 oktober):
Voor de basiscursisten die in september van start zijn gegaan, is er een latere toelatingsronde. Stuur direct na het einde van de Basiscursus zodat je korte scenario af is – en voor 14 oktober – je CV, motivatie en scenario in. Uiterlijk 18 oktober ontvang je bericht of je toegelaten bent. Wie in de eerste ronde nog geen toekenning heeft ontvangen, kan alsnog in de tweede ronde geplaatst worden.

Voor studenten die van plan zijn om de Basiscursus over te slaan en direct bij de eerste module in november willen instromen, zullen wij individuele gesprekken inplannen. Neem in dat geval contact met ons op.