Basiscursus en Eyeopener: ONLINE

Vanwege het coronavirus zijn alle scholen momenteel fysiek gesloten, waaronder ook ScriptAcademy. De lessen worden sindsdien niet meer op de locaties gegeven, maar online. Vorige week zijn de eerste lessen van de opleiding door de studenten in enthousiasme ontvangen en wij zullen op deze manier doorgaan, tot het weer mogelijk is bij elkaar te komen. Via een online programma geven de docenten les zoals zij altijd al deden: met stukken theorie, fragmenten, schrijfopdrachten en feedback. Het programma heeft een optie om het scherm te delen, waardoor de docent documenten, filmfragmenten en presentaties kan laten zien terwijl hij/zij uitleg geeft.

De Eyeopener workshop op 18 april zal online plaatsvinden. Om de groepen enigszins klein te houden zijn er twee mogelijkheden om je voor in te schrijven: vrijdag 17 april 14.00-17.00 en zaterdag 18 april 13.00-16.00. De zesdaagse Basiscursus van 28, 29 mei, 4, 5, 12 en 26 juni zal ook online plaatsvinden, tenzij de maatregelen onverwachts toch veranderen en wij weer op locatie les kunnen geven. De online Basiscursus zal enerzijds zoveel mogelijk hetzelfde blijven en tegelijkertijd aangepast worden aan deze nieuwe online vorm. De groep zal niet te groot zijn (bij veel animo maken we twee groepen), om de lessen rustig en overzichtelijk te houden. En uiteraard staan we klaar om jullie volledig te helpen en begeleiden waar nodig, bij het installeren van en wegwijs maken in het online programma. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en degenen die het nog niet kennen, zullen het snel onder de knie krijgen. Het enige wat je nodig hebt is een computer of laptop met webcam en microfoon en een WiFi verbinding.

Het is een behoorlijk vreemde tijd. Voor de een geldt dat het druk is in huis met kinderen om je heen, voor de ander geldt juist dat er veel meer tijd is om te schrijven en is het een welkome activiteit om je gedachten te verzetten en creatief te zijn. Wij willen daaraan bijdragen en de lessen door laten lopen voor wie kan en wil. Omdat alles een beetje anders gaat dan gepland in deze vreemde tijden, bieden we jullie 10% online korting aan voor het volgen van de Eyeopener (nu € 45,-) of de Basiscursus (nu € 1345,50).

Inschrijven is nog mogelijk via het inschrijfformulier.