Workshop Script Ontwikkeling – analyse en feedback

Dit najaar – van 23 oktober tot 27 november) vindt bij ScriptAcademy de zesdaagse Workshop Script Ontwikkeling – analyse en feedback plaats. Docenten Gemma Derksen (hoofd drama omroep, story editor) en Henk Burger (story editor, scenarist) vullen zes dagen met theorie, analyse en oefeningen, waarbij steeds feedback en beroepsgerichte communicatie centraal staan. Effectieve communicatie is de sleutel tot succes bij een creatief proces. Hoe presenteer je jouw analyse zodanig dat creatieven daarmee uit de voeten kunnen?

De training is bedoeld voor alle professionals die films en televisiedrama ontwikkelen: producenten, creatives, script editors, coaches, consulenten, adviseurs, regisseurs en afgestudeerden Film- en Televisiewetenschappen met praktijkervaring.

De workshop vindt plaats in VondelCS en de kosten bedragen € 1.549. Het Nederlands Filmfonds biedt in sommige gevallen de mogelijkheid als individu een subsidieaanvraag in te dienen voor deze training. Deze aanvraag kun je doen wanneer je door ons bent toegelaten tot de workshop. Meer informatie is te vinden op deze pagina.