Nieuwe data Eyeopener & Basiscursus

Op de valreep voor de zomervakantie, staat er nog een Eyeopener gepland op 9 juli van 14.00-17.00. De workshop wordt gegeven voor onze Head of Studies Bertram en vindt plaats in De Roos aan het Vondelpark. Inschrijven en informatie vind je hier.

Daarnaast staan de nieuwe data voor de zesdaagse Scenario Basiscursus gepland op zes vrijdagen:

9 september
16 September
23 september
30 september
7 oktober
14 oktober

De cursus wordt gegeven door scenarist en dramaturg Henk Burger en Hoofd Drama bij de NPO Gemma Derksen. De lessen zijn van 10.00-16.00 en worden gegeven in het Eye Filmmuseum. Meer informatie en inschrijven, klik hier voor de Basiscursus. NB. Omdat deze editie ook onderdeel is van het eerste jaar van de opleiding, krijgen je als student voorrang. Mocht er daarnaast niet genoeg plek zijn dan is de eerstvolgende Basiscursus in januari/februari 2023.