Het-Schrijfpaleis

ScriptAcademy Schrijfpaleis

UPDATE: het is uitverkocht!

Op maandagavond 11 maart organiseert ScriptAcademy weer het ScriptAcademy Schrijfpaleis! Dit initiatief geeft nieuw scenariowerk een podium. Vier acteurs, waaronder Cyriel Guds, Nadja Hüpscher en Rifka Lodeizen, tonen onder regie van Ineke Houtman hoe zij met hun vakkennis die ene scène op papier leven inblazen. We krijgen inzicht in de meerwaarde die een regisseur en acteur aan het scenario geven. Het publiekelijk delen van hun ervaring, smaak en analyse over waar goed drama aan voldoet of waar nieuw werk naar toe kan gaan, is inspirerend. Naast dit kijkje achter de schermen van een creatief proces is het ScriptAcademy Schrijfpaleis een netwerkplek voor schrijvers, regisseurs, producenten, omroepen en fondsen. Kortom: leuk en nuttig! We hebben nieuw werk gevraagd aan opleidingen en via Het Netwerk Scenarioschrijvers. Jaap Peter Enderlé presenteert de avond. Het Schrijfpaleis start om 20:00 uur in de Neszaal van Het Groene Paleis, Rokin 65 Amsterdam. Meer info en tickets (10 euro) vind je hier. Het Schrijfpaleis wordt mede mogelijk gemaakt door het Lira Fonds.