Laatste plaatsen bij Basiscursus Scenarioschrijven!

Op 1 maart start onze volgende Basiscursus Scenarioschrijven. In zes lesdagen maak je onder leiding van onze enthousiaste en ervaren docenten grondig kennis met het vak. In hoog tempo oefen je karakteropbouw en dramatische spanning. Je gaat werken met inciting incidents, loglines, subtekst en structuur. Je gaat begrijpen hoe krachtig scenariomiddelen als genre, dialoog, voice-over of flashback functioneren. Handige schrijftechnieken en onzichtbare valkuilen worden met film- en scenariofragmenten geïllustreerd. Met korte schrijfopdrachten oefen je de door jouw opgedane kennis. Uiteindelijk werk je toe naar een synopsis en een kort filmscenario van tien minuten. In de groep lezen en bespreken we jouw werk. Doe je mee? Er zijn nog enkele plaatsen. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.